404  

A keresett oldal nem található.

Rólunk

I N G A T L A N T   M Á S K É N T

Biztonságosan, óvintézkedések mellett, hatékonyan oldjuk meg ingatlanügyeit akár otthonról is.

Eladjuk – Makacs tények

2019-ben eddig így dolgoztunk:

1.: Közel 1000 elégedett Ügyfél.
2.: Eladási arány: 71%
(Megbízásaink 71%-át mi értékesítjük, exkluzív szerződés esetében 88%-os az arány)

Értékek – Nem lehet elcsépelt a szorgalom fogalma.

Tudatos névválasztásunk a céljainkat, és a sikerért való legyőzhetetlen tenni akarást éppúgy magában foglalja, mint azon értékeket, amelyet emberként képviselünk (igaz, mindig van hova fejlődni, mi sem vagyunk tökéletesek) a hétköznapokban, így a piaci visszajelzés alapján színvonalasnak tartott munkánk alapja nem más, mint az alázat, a szorgalom és a maximalizmus.

Viszont megtanultuk, hogy oly kevés itt leírni minden szépet és jót a múltról, ha a jelenben nem cselekszünk.

Könnyű lenne, ha múltbeli sikereink alapján ítélnének meg minket, de ítéljenek meg minket a kudarcainkból, abból, hogyan is tanultunk belőle, hogyan lettünk jobb értékesítők.

siker + biztonság = Tapasztalat

Ahogy a jó bor a korral nemesedik, úgy a – szürke átlagból – kiemelkedő “ingatlanos” pedig a sikeresen lezárt ügyletek számával arányosan lesz hitelesebb, tapasztaltabb, de a munkába vetett hitünk, hozzáállásunk adja meg a szakmai esszenciát.

Csapatunk kiválóságai összességében több mint 100 év tapasztalata mellett foglalkoznak életvitelszerűen ingatlanok eladásával vagy éppen az új otthon felkutatásával.
Közel 8 000 értékesítést zártunk le eredményesen.

Nemrég üdvözöltük 1 000. Ügyfelünket, akinek biztonságosan, sikeresen – és a jövőre nézve is és kellő körültekintéssel – zártuk le hitelügyletét, így már több 10 milliárd forint kihelyezésre került sor szakértő hiteltanácsadóink által.

TOP3 – “Mindenki benne szeretne lenni.”

Legyen szó hivatásról, sportról, művészetről, – de az élet bármely területét figyelve, értékelve – egyetérthetünk, hogy mindenki szeretne egyszer benne lenni a legjobb háromban, a TOP3-ban!

Döntsön Ön is a közös együttműködés valamely formája mellett, és tapasztalja meg, hogy milyen a TOP3-as életérzés, akár Ügyfélként, akár leendő Kollégaként olvassa.

Minőség – A kevesebb néha több.

Tanácsadóink adott területre és bizonyos ingatlantípusukra specializálódtak. Sem a múltban, sem a jövőben nem törekszünk a tucat, mennyiségalapú ingatlanközvetítésre. Szakértőink korlátozott számú ingatlannal és Ügyféllel foglalkozhatnak egyszerre, vagyis tisztában vagyunk a szakmai korlátokkal.

Szemléletünknek eredményeként a hosszú évek tapasztalata alapján kialakult az a fajta ügyfélközpontú gondolkodás, hogy nálunk “úgy van helye” az Ön ingatlanának, igényének, hogy nem egy lesz a sok közül, hanem – ahogyan mi is elvárnánk – Önre és ingatlanára mindig lesz időnk.

“Nem versenyzünk senkivel, nem akarunk minden áron jobbak lenni mint bárki más, egyszerűen megpróbálunk jobbak lenni, mint akik tegnap voltunk!”

TOP3

CSOK +

Irodáink

Lehet, hogy elfogultak vagyunk, de talán igaz, hogy Magyarország legszebb ingatlanirodáiban várjuk káprázatos Budapesti panorámákkal.

Szabadság híd, Gellért-hegy, Duna, Nagycsarnok, egész pest felülről, Margit híd, Margitsziget. Lehetne sorolni Budapest emblematikus helyeit, pontosabban azokat a elképesztő nevezetességeket, amelyek mind látszódnak irodáinkból.

Mind a három irodánk kialakításában fontos szerepet játszott a központi elhelyezkedés. A rendelkezésre álló magas minőségű infrastruktúrán túl minden apró részletet úgy alakítottunk ki, hogy Ügyfeleink, Kollégáink kényelmét szolgálja. 

Hisszük, hogy ezek az irodák, igazi TOP3-as irodák, amelyekben a szolgáltatáson túl a látvány is pozitív élményt nyújt. “Minőségi kávé a csuda panorámával” – nálunk nemcsak egy jól megszokott idézet valamely ingatlanos leírásból, hanem a mindennapok valóságát takarja.

Budapest, V. kerület, Molnár utca 53.

tel.: +36.1.613.3303

e-mail: INFO@topharom.hu

Budapest, XIV. kerület, Nagy Lajos király útja 214.

tel.: +36.1.797.0333

e-mail: INFO@topharom.hu

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.
G. épület III. emelet 8. Cédrus Liget Lakópark.

tel.: +36.70.674.1233

e-mail: INFO@topharom.hu
“Nincs annál nagyobb ösztönzés, mint az a tudat, hogy mások hisznek bennünk.”

Orison Swett Marden

Tanácsadóink

“Nem vagyunk tökéletesek. Átlag emberek vagyunk, átlagon felüli hozzáállással!”

#bacstam

Eladná ingatlanát?

 

1
2
3
4

Ugye ismerős?

Nem Ön az első akinek ezek szavak, asszociációk villantak fel amikor az ingatlanuk értékesítése felmerült.

Jogos kérdés az, hogy ingatlanossal?

Igen. – Ha Önnek fontos a biztonság, gyorsaság és lehető legmagasabb ár.

Hiába a több mint 10 éves múltunk, lassan 10.000 eladott ingatlan.

Igen indokolt kérdés az is:

Miért a TOP3 Ingatlan?

kerdojel

Kérjük tegye fel a kérdéseket!

Ön szeretné…

 • ..ha az Ön ingatlana is maximum 30 napon belül kerüljön értékesítésre?
 • ..ha az Ön ingatlanát nemcsak eladnák, hanem maradéktalanul az Ön elvárásainak (lehető magasabb piaci ár, biztonságos, gyors értékesítés) megfelelően kerülne értékesítésre?
 • ..ha olyan értékesítő foglalkozna az ingatlanával, aki már rengeteg biztonságos érékesítésen van túl?
 • ..ha olyan értékesítő foglalkozna az ingatlannal, aki nem a hírekből ismeri a piaci igényeket, árakat?
 • ..ha olyan értékesítője lenne aki tiszteli Önt nem késik, nem felejti el visszahívni, és még arra is figyel, hogy külleme is rendben legyen?
 • ..ha olyan ingatlanosa lenne, aki minden negyedévben szakmai vizsgán esik át?
 • ..ha az Ön ingatlana nem csak egy lenne a sok közül (a másik 1.000-10.000 közül)?
 • ..ha olyan értékesítő foglalkozna az ingatlanával aki maximum 10-20 ingatlannal foglalkozik egyszerre?
 • ..ha az Ön hirdetése benne lenne az első háromban?*
 • ..ha olyan hirdetés készülne az ingatlanáról ami minden potenciális Ügyfél figyelmét felkelti?
 • ..ha olyan csapat foglalkozna az Ön ingatlanával ahol minden értékesítést minősítéssel zárunk, majd a tapasztalatokat, véleményeket rögtön beépítjük?
 • ..ha jogi, pénzügyi vagy hitelezéssel kapcsolatos kérdése van, akkor is nyugodtan kérdezheti tanácsadóját?

“Jobban örülünk egyetlen intelligens ember kritikájának, mint a tömegek gondolkodás nélküli elfogadásának.”

Johannes Kepler

Már megtettük“Nem az a kérdés, hogy jönni fog-e a hatos, hanem az, hogy dobsz-e újra”

#bacstam


Miért jó nálunk?MUNKAVISZONY

Nem kell túlragozni, nálunk Mindenki tiszta, rendezett munkaviszonyban dolgozik, valaki alkalmazottként, van aki vállalkozóként. Nekünk is fontos, hogy nyugodtan tudj neki indulni a napi feladatoknak, nincs szükség kiskapukra, nem helytálló szerződésekre, versenytilalomra.

BEVÉTEL

Rég megtanultuk: akkor kapjuk a legtöbbet, ha a lehető legjobb feltételeket kínáljuk. A jogilag is tiszta munkaviszonyon, a rendkívül magas alapjutalékon túl egyedálló prémium rendszerünknek köszönhetően negyedévente valóban extra bevételekre tehetsz szert.

INFRASTRUKTÚRA, MARKETING

A TOP3 életében kiemelt fontossággal bír, hogy olyan feltételek mellett dolgozz, ami minden eszközt, lehetőséget biztosít, és ezeket is a lehetőség szerinti legmagasabb minőségben.
Gyere bátran, és nézz körül nálunk.
Az innovatív szót nemcsak tankönyvből ismerjük, hanem alkalmazzuk is marketing eszközeink során, de figyelünk az alapvető dolgokra is, mint például a hirdetések kiemelése – minden szakmailag indokolt ingatlan az első 10 között található az ismert hirdetési oldalon.

SIKER

Nálunk nincsenek lyukas hónapok, hiába vagyunk egyre többen, továbbra is az a célunk, hogy Minden Kollégánk eladjon.
A tények makacsok: álszerénység nélkül állítható, nálunk Mindenki mosolyog. Mégpedig a felfele görbülő száj az elégedettség alappillérre. De inkább kérdezz meg bárkit a csapatból, ne mi “fényezzük” magunkat.

KÉPZÉS, FEJLŐDÉS

Több mint 10 évnyi tapasztalatot összegyűjtve álmodtuk meg a TOP3-as modelt, aminek célja, hogy a gyakorlatban megszerzett tudást – az összesen lassan 10.000 sikeres ingatlan értékesítést számláló kompetenciát – átadjuk, de úgy, hogy ne csak megismerd, hanem használd és élvezd a szakma rejtelmeit. Senkit sem hagyunk magára, Mindenkit megtanítunk a biztonságos, gyors és tervezhető eredményes értékesítésre. Ha teljesen új vagy ezen a területen, ne ijedj meg, hiszen a tények tényleg makacsok: minden új Kollégánk maximum 1,5 hónapon belül elad, minden új Kollégánk a harmadik hónap végére minimum 5 eladáson túl van.

Kapcsolat

Kérdése van ingatlanügyekben? Küldjön üzenetet, mi visszahívjuk.