404  

A keresett oldal nem található.

Rólunk

I N G A T L A N T   M Á S K É N T

Biztonságosan, óvintézkedések mellett, hatékonyan oldjuk meg ingatlanügyeit akár otthonról is.

Eladjuk – Makacs tények

2019-ben eddig így dolgoztunk:

1.: Közel 1000 elégedett Ügyfél.
2.: Eladási arány: 71%
(Megbízásaink 71%-át mi értékesítjük, exkluzív szerződés esetében 88%-os az arány)

Értékek – Nem lehet elcsépelt a szorgalom fogalma.

Tudatos névválasztásunk a céljainkat, és a sikerért való legyőzhetetlen tenni akarást éppúgy magában foglalja, mint azon értékeket, amelyet emberként képviselünk (igaz, mindig van hova fejlődni, mi sem vagyunk tökéletesek) a hétköznapokban, így a piaci visszajelzés alapján színvonalasnak tartott munkánk alapja nem más, mint az alázat, a szorgalom és a maximalizmus.

Viszont megtanultuk, hogy oly kevés itt leírni minden szépet és jót a múltról, ha a jelenben nem cselekszünk.

Könnyű lenne, ha múltbeli sikereink alapján ítélnének meg minket, de ítéljenek meg minket a kudarcainkból, abból, hogyan is tanultunk belőle, hogyan lettünk jobb értékesítők.

siker + biztonság = Tapasztalat

Ahogy a jó bor a korral nemesedik, úgy a – szürke átlagból – kiemelkedő “ingatlanos” pedig a sikeresen lezárt ügyletek számával arányosan lesz hitelesebb, tapasztaltabb, de a munkába vetett hitünk, hozzáállásunk adja meg a szakmai esszenciát.

Csapatunk kiválóságai összességében több mint 100 év tapasztalata mellett foglalkoznak életvitelszerűen ingatlanok eladásával vagy éppen az új otthon felkutatásával.
Közel 8 000 értékesítést zártunk le eredményesen.

Nemrég üdvözöltük 1 000. Ügyfelünket, akinek biztonságosan, sikeresen – és a jövőre nézve is és kellő körültekintéssel – zártuk le hitelügyletét, így már több 10 milliárd forint kihelyezésre került sor szakértő hiteltanácsadóink által.

TOP3 – “Mindenki benne szeretne lenni.”

Legyen szó hivatásról, sportról, művészetről, – de az élet bármely területét figyelve, értékelve – egyetérthetünk, hogy mindenki szeretne egyszer benne lenni a legjobb háromban, a TOP3-ban!

Döntsön Ön is a közös együttműködés valamely formája mellett, és tapasztalja meg, hogy milyen a TOP3-as életérzés, akár Ügyfélként, akár leendő Kollégaként olvassa.

Minőség – A kevesebb néha több.

Tanácsadóink adott területre és bizonyos ingatlantípusukra specializálódtak. Sem a múltban, sem a jövőben nem törekszünk a tucat, mennyiségalapú ingatlanközvetítésre. Szakértőink korlátozott számú ingatlannal és Ügyféllel foglalkozhatnak egyszerre, vagyis tisztában vagyunk a szakmai korlátokkal.

Szemléletünknek eredményeként a hosszú évek tapasztalata alapján kialakult az a fajta ügyfélközpontú gondolkodás, hogy nálunk “úgy van helye” az Ön ingatlanának, igényének, hogy nem egy lesz a sok közül, hanem – ahogyan mi is elvárnánk – Önre és ingatlanára mindig lesz időnk.

“Nem versenyzünk senkivel, nem akarunk minden áron jobbak lenni mint bárki más, egyszerűen megpróbálunk jobbak lenni, mint akik tegnap voltunk!”

TOP3

Irodáink

Lehet, hogy elfogultak vagyunk, de talán igaz, hogy Magyarország legszebb ingatlanirodáiban várjuk káprázatos Budapesti panorámákkal.

Szabadság híd, Gellért-hegy, Duna, Nagycsarnok, egész pest felülről, Margit híd, Margitsziget. Lehetne sorolni Budapest emblematikus helyeit, pontosabban azokat a elképesztő nevezetességeket, amelyek mind látszódnak irodáinkból.

Mind a három irodánk kialakításában fontos szerepet játszott a központi elhelyezkedés. A rendelkezésre álló magas minőségű infrastruktúrán túl minden apró részletet úgy alakítottunk ki, hogy Ügyfeleink, Kollégáink kényelmét szolgálja. 

Hisszük, hogy ezek az irodák, igazi TOP3-as irodák, amelyekben a szolgáltatáson túl a látvány is pozitív élményt nyújt. “Minőségi kávé a csuda panorámával” – nálunk nemcsak egy jól megszokott idézet valamely ingatlanos leírásból, hanem a mindennapok valóságát takarja.

Budapest, V. kerület, Molnár utca 53.

tel.: +36.1.613.3303

e-mail: INFO@topharom.hu

Budapest, XIV. kerület, Nagy Lajos király útja 214.

tel.: +36.1.797.0333

e-mail: INFO@topharom.hu

6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.
G. épület III. emelet 8. Cédrus Liget Lakópark.

tel.: +36.70.674.1233

e-mail: INFO@topharom.hu
“Nincs annál nagyobb ösztönzés, mint az a tudat, hogy mások hisznek bennünk.”

Orison Swett Marden

Tanácsadóink

“Nem vagyunk tökéletesek. Átlag emberek vagyunk, átlagon felüli hozzáállással!”

#bacstam

Eladná ingatlanát?

 

1
2
3
4

Ugye ismerős?

Nem Ön az első akinek ezek szavak, asszociációk villantak fel amikor az ingatlanuk értékesítése felmerült.

Jogos kérdés az, hogy ingatlanossal?

Igen. – Ha Önnek fontos a biztonság, gyorsaság és lehető legmagasabb ár.

Hiába a több mint 10 éves múltunk, lassan 10.000 eladott ingatlan.

Igen indokolt kérdés az is:

Miért a TOP3 Ingatlan?

kerdojel

Kérjük tegye fel a kérdéseket!

Ön szeretné…

 • ..ha az Ön ingatlana is maximum 30 napon belül kerüljön értékesítésre?
 • ..ha az Ön ingatlanát nemcsak eladnák, hanem maradéktalanul az Ön elvárásainak (lehető magasabb piaci ár, biztonságos, gyors értékesítés) megfelelően kerülne értékesítésre?
 • ..ha olyan értékesítő foglalkozna az ingatlanával, aki már rengeteg biztonságos érékesítésen van túl?
 • ..ha olyan értékesítő foglalkozna az ingatlannal, aki nem a hírekből ismeri a piaci igényeket, árakat?
 • ..ha olyan értékesítője lenne aki tiszteli Önt nem késik, nem felejti el visszahívni, és még arra is figyel, hogy külleme is rendben legyen?
 • ..ha olyan ingatlanosa lenne, aki minden negyedévben szakmai vizsgán esik át?
 • ..ha az Ön ingatlana nem csak egy lenne a sok közül (a másik 1.000-10.000 közül)?
 • ..ha olyan értékesítő foglalkozna az ingatlanával aki maximum 10-20 ingatlannal foglalkozik egyszerre?
 • ..ha az Ön hirdetése benne lenne az első háromban?*
 • ..ha olyan hirdetés készülne az ingatlanáról ami minden potenciális Ügyfél figyelmét felkelti?
 • ..ha olyan csapat foglalkozna az Ön ingatlanával ahol minden értékesítést minősítéssel zárunk, majd a tapasztalatokat, véleményeket rögtön beépítjük?
 • ..ha jogi, pénzügyi vagy hitelezéssel kapcsolatos kérdése van, akkor is nyugodtan kérdezheti tanácsadóját?

“Jobban örülünk egyetlen intelligens ember kritikájának, mint a tömegek gondolkodás nélküli elfogadásának.”

Johannes Kepler

Már megtettük“Nem az a kérdés, hogy jönni fog-e a hatos, hanem az, hogy dobsz-e újra”

#bacstam


Miért jó nálunk?MUNKAVISZONY

Nem kell túlragozni, nálunk Mindenki tiszta, rendezett munkaviszonyban dolgozik, valaki alkalmazottként, van aki vállalkozóként. Nekünk is fontos, hogy nyugodtan tudj neki indulni a napi feladatoknak, nincs szükség kiskapukra, nem helytálló szerződésekre, versenytilalomra.

BEVÉTEL

Rég megtanultuk: akkor kapjuk a legtöbbet, ha a lehető legjobb feltételeket kínáljuk. A jogilag is tiszta munkaviszonyon, a rendkívül magas alapjutalékon túl egyedálló prémium rendszerünknek köszönhetően negyedévente valóban extra bevételekre tehetsz szert.

INFRASTRUKTÚRA, MARKETING

A TOP3 életében kiemelt fontossággal bír, hogy olyan feltételek mellett dolgozz, ami minden eszközt, lehetőséget biztosít, és ezeket is a lehetőség szerinti legmagasabb minőségben.
Gyere bátran, és nézz körül nálunk.
Az innovatív szót nemcsak tankönyvből ismerjük, hanem alkalmazzuk is marketing eszközeink során, de figyelünk az alapvető dolgokra is, mint például a hirdetések kiemelése – minden szakmailag indokolt ingatlan az első 10 között található az ismert hirdetési oldalon.

SIKER

Nálunk nincsenek lyukas hónapok, hiába vagyunk egyre többen, továbbra is az a célunk, hogy Minden Kollégánk eladjon.
A tények makacsok: álszerénység nélkül állítható, nálunk Mindenki mosolyog. Mégpedig a felfele görbülő száj az elégedettség alappillérre. De inkább kérdezz meg bárkit a csapatból, ne mi “fényezzük” magunkat.

KÉPZÉS, FEJLŐDÉS

Több mint 10 évnyi tapasztalatot összegyűjtve álmodtuk meg a TOP3-as modelt, aminek célja, hogy a gyakorlatban megszerzett tudást – az összesen lassan 10.000 sikeres ingatlan értékesítést számláló kompetenciát – átadjuk, de úgy, hogy ne csak megismerd, hanem használd és élvezd a szakma rejtelmeit. Senkit sem hagyunk magára, Mindenkit megtanítunk a biztonságos, gyors és tervezhető eredményes értékesítésre. Ha teljesen új vagy ezen a területen, ne ijedj meg, hiszen a tények tényleg makacsok: minden új Kollégánk maximum 1,5 hónapon belül elad, minden új Kollégánk a harmadik hónap végére minimum 5 eladáson túl van.

Kapcsolat

Kérdése van ingatlanügyekben? Küldjön üzenetet, mi visszahívjuk.