Irányár:
299 millió Ft
Alapterület:
91 m2
Szobák:
3
ID:
150905030

Bácsfalvi Tamás



+36 70 630-9603

info@topharom.hu

HELLO! MI VAGYUNK A LIGHTLOFT A MILLENERISRÓL.

Mi nemcsak egy luxus tetőtéri projekt vagyunk, hanem egy különleges találkozási pont a történelmi építészeti értékek és a modern design között.

Én a Light Yellow vagyok, a kialakításra váró 4. szinten helyezkedem el.


Fedezd fel a LightLoftot, ahol a modern elegancia és a lehetőség egyesül Budapest dinamikus szívében, közvetlenül a csodálatos Millenáris Park kert szomszédságában.

Ez a különleges, 11 lakásos tetőtéri projekt 93-180 m² közötti, 1-5 szobás apartmanokkal vár, amelyek rengeteg elvárható korszerű és hightech megoldással, és tágas teraszokkal kínálnak egy ritkaságszámba menő, belvárosi luxusélményt. Az egyedi építészeti megoldások garantálják, hogy otthonod minden tekintetben páratlan élményt nyújtson. A lenyűgöző panorámás kilátás csak még inkább fokozza a LightLoft varázsát.

A lakások 2025-ben kerülnek átadásra, így a projekt egy új dimenziót nyit az otthoni luxus világában!

Budapest, II. kerület Országút, Fény utca
ID
150905030
Irányár:
299 millió
Méret:
91 m2
Szobák száma:
3
Szint:
4. emelet
Szintek száma:
5
Szerkezet:
Tégla
Típus:
Téglalakás
Állapot:
Építés alatt
Kilátás:
Panorámás
Komfort:
Luxus
Klíma:
Saját split klíma
Tájolás:
Délkelet
Építés éve:
0


11 960 000 Ft
7 8 9 ÷
4 5 6 X
1 2 -
C 0 . +
=

FONTOS:

TOP3 Ingatlan illeték kalkulátora és leírása kizárólag tájékoztató adatokat tartalmaz - hiszen nem ismerjük az ingatlant és az Ön személyes körülményeit -, segítséget nyújthat az előzetesen az illeték költségre vonatkozó kalkulációkban, de nem használható fel hivatkozásként, ebből kifolyólag a TOP HÁROM Operátor Kft. minden jellegű felelősségtől elvonatkoztatja magát.

Amennyiben további kérdése van Ingatlan-tanácsadó Kollégáink felkészülten állnak rendelkezésükre.

Az ingatlanra vonatkozó előzetesen kalkulált illeték(az Önre vonatkozó esetleges előzetes kedvezmények nélkül):

Tudta, hogy akár az alábbi kedvezményeket is igénybe veheti?

Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

Igen lehetséges, hogy mentes az illeték alól, ha:

Magánszemélyként vásárol ingatlant vagy éppen cserél, és a korábbi ingatlantulajdonának eladásával nem lépi túl a 12 hónapot a vásárláshoz képest – azaz maximum 1 éven belül adja el -, és megszerzett ingatlan értéke kisebb vagy egyenlő, mint az eladott ingatlané.

A törvény illetékmentességet biztosít a lakóház építésére alkalmas telektulajdon vásárlása esetére is, ha az adásvételi szerződés földhivatalba történő benyújtásától számított 4 éven belül a telekre lakóházat építünk. Ennek a mentességnek a törvényi feltételei igen szigorúak, a legkisebb hiba is elég ahhoz, hogy illetéket kelljen fizetnünk.
Azt azért ne felejtsük el, hogy csak az építkezés mentes az illeték alól, azonban ehhez szükséges telek megvásárlása után 10 %-os vagyonszerzési illeték fizetendő

Bizony a fiataloknak jár kedvezmény:

Amennyiben Ön olyan fiatal aki még nem töltötte be a 35. életévét az ingatlan megvásárlásakor (pontosan az illetékkötelezettség keletkezésekor) akkor az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként megállapításra kerülő illetéknek csak a felét kell kifizetniük, abban az esetben, ha a kiválasztott – majd megvásárolt – ingatlan egész forgalmi értéke nem haladja meg a 15.000.000 forintot.
(pl.: 15.000.000Ft vételár esetén 600.000Ft helyett 300.000Ft illeték szabhatnak ki.)

Egyéb fizetési könnyítési kedvezményben részesülhet:

Szerencsére az illetéktörvény nem csupán a vagyonszerzés illeték kedvezményéről rendelkezik, hanem az első lakásukat vásárlók illetékre vonatkozó részletfizetési lehetőségéről is.
Az első lakástulajdont szerzők, amennyiben kérik, akkor az illetékre 12 havi pótlékmentes részletfizetési kedvezményre jogosultak.

Ez életkortól és a lakás értékétől függetlenül megillet mindenkit, amikor első lakását megszerzi.

Érdemes tudni még:

A részletfizetés és az illetékkedvezmény akár együtt, külön-külön is igénybe vehető.
Abban az esetben, ha késedelmesen fizeti a részleteket, akkor a még fennálló tartozást a késedelmi pótlékkal növelve egy összegben kell rendeznie.

Az illetékkedvezményeket optimális esetben a adásvételi szerződésben, vagy a Földhivatalhoz benyújtandó, az adóhivatali B400-as (Adatlap ingatlan vagyonszerzés esetén a vagyont szerző adatainak, illetékmentességének, kedvezményének… bejelentéséhez) adatlapon kerül rögzítésre. Máskülönben ilyen nyilatkozatot legkésőbb a NAV által küldött fizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig, vagyis a kézbesítéstől számított 15 napon belül tehet a vásárló a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz címzett beadványban.