Irányár:
380 millió Ft
Alapterület:
693 m2
Szobák:
10 + 1
ID:
150905036

Bácsfalvi Tamás



+36 70 630-9603

info@topharom.hu

Eladó luxus villa Leányfalun!

Egy igazán exkluzív, 693 m²-es alapterületű villa, amely egy gondozott, 4738 m²-es telken helyezkedik el, lenyűgöző dunai panorámával.

 

Az ingatlan jellemzői között szerepel a négyszintes főépület, egy különálló vendégház, tágas teraszok, belső medence, szauna és egy privát teniszpálya. A villa megközelítését egy tekintélyt parancsoló út teszi emlékezetessé, amely a látványosan parkosított kerten át vezet, és kétállásos fűthető garázsban végződik.

Az 1939-ben épült, azóta többször felújított villa kiváló műszaki állapotban van. Ideális választás magánélethez vagy üzleti célra, tökéletes hely a természet közelségének élvezetére, miközben Budapest belvárosa csak rövid autóútra van.

 

Az ingatlan potenciálisan hasznosítható adottságait tekintve:

 

Esztétikai központ: Luxus környezetben kínálhat szépségápolási és wellness szolgáltatásokat.

 

Apartmanház: Az ingatlan több, külön bejáratú lakrésze kiválóan alkalmas kiadásra, turisztikai célokra.

 

Hotel: A villa adottságai és helyszíne ideális lehet egy boutique hotel kialakításához, amely kiemelt figyelmet fordít a vendégek magánéletére és kényelmére.

 

Cégközpont: Kiváló helyszín lehet vállalati központnak, ahol az elegáns környezet ötvöződik a funkcionalitással.

 

Rendezvényház: Esküvők, céges események és egyéb rendezvények exkluzív helyszíneként funkcionálhat.

 

Diplomáciai rezidencia: Nagykövetségek vagy más diplomáciai testületek számára ideális lehet, mivel a helyszín és a villa adottságai kielégítik a magas szintű biztonsági és reprezentatív követelményeket.

 

Magánklinika: Exkluzív környezetben ideális lehet magánorvosi rendelők, rehabilitációs központok létrehozására.

 

Művészeti galéria vagy kiállítóterem: A villa tágas terei és elegáns kialakítása ideális lehet művészeti tárgyak bemutatására, kulturális események házigazdájaként.

 

Exkluzív magániskola vagy nyelvi központ: A villa alkalmas lehet magániskola vagy nyelvi központ kialakítására, ahol a tanulási környezet ötvözi a kényelmet és a stílust.

 

Lakóterület és Belső Elrendezés

A villa földszintjén egy tágas fogadó helyiség, mozaik parkettás nappali, és egy ízlésesen kialakított étkező található, amely közvetlen kapcsolatban áll a modern, minden igényt kielégítő konyhával.

A nappaliból nyíló étkező 14 fő kényelmes elhelyezését teszi lehetővé, és a kazettás, ábrákkal díszített mennyezet valamint a festett mozaik-berakásos üvegablakok különleges hangulatot árasztanak.

Az első emeleten négy különálló, fürdőszobás lakosztály kapott helyet, köztük egy exkluzív, könyvtár-dolgozó sarokkal ellátott lakosztály, amely egyedülálló panorámás terasszal bír.

 

A tetőtéri szint

Egy önnáló lakásként is funkcionálható, felújított lakrészbe jutunk, ahol nagyméretű nappaliban lépünk, amiben konyha éthező is megtalálható, amelynek funkciója a vevı igénye szerint szabadon alakítható. Innen két szoba és gardrób nyílik.

 

Vendég ház és gazdasági épület

A gazdasági épület a főépület északi oldalához kapcsolódik. Alkalmas az egy-két fős személyzet részére akár lakás céljára is. Az épületben szoba, előtér-konyha, fürdőszoba, raktár található.
A gazdasági épülethez tartozik a két gépkocsi tárolására alkalmas fűthető garázs.

 

Rekreációs és Kikapcsolódási Lehetőségek

A villa alsó szintjén egy belső uszoda található, amely nagyméretű ablakokon keresztül kap természetes fényt. Az uszodához egy modern szauna is kapcsolódik, továbbá a pincében egy jól felszerelt konditerem is helyet kapott. A kertben egy szabvány méretű salakos teniszpálya áll rendelkezésre, amely a sport szerelmeseinek biztosítja a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget.

 

Külső Jellemzők és Kert

A villa 4738 m²-es, parkosított telken helyezkedik el, amely gondos kezek munkáját dicséri.

A területen óriási platánfa, számos díszcserje és fa található, melyeket egy automata öntözőrendszer tart karban. A telket egy távirányítással nyitható kapun keresztül lehet megközelíteni, és a bejárat mellett egy szilárd burkolatú út vezet fel az épületegyüttes főépületéhez, illetve a vendégházhoz, garázshoz és gazdasági épülethez. Ugyan a Dunától 100 méterre található mégis egy árvízbiztos dombon helyezkedik el.

 

Technikai Felszereltség és Biztonság

A villa minden szintje modern technológiával van felszerelve. A fűtést és a melegvíz-ellátást három darab gázkazán biztosítja, a biztonsági rendszerek magukban foglalnak riasztót, és az egész épület klímával van ellátva. A telek kerítéssel határolt, ami további biztonságot nyújt az itt lakók számára.

 

Közlekedés és Megközelíthetőség

Leányfalu központjától és a Duna partjától csupán néhány perc sétára található az ingatlan, így az itt élők könnyedén élvezhetik a vízpart nyújtotta pihenési és sportolási lehetőségeket. Budapest központja autóval gyorsan és könnyen elérhető, így a városi élet szolgáltatásai is karnyújtásnyira vannak.

 

Ajánljuk

Ez a villa tökéletes választás azok számára, akik a nyugalomra és a természet közelségére vágynak, miközben nem akarnak lemondani a kényelemről és a luxusról.

Ha Ön egy exkluzív otthont keres, ahol a mindennapokat különleges környezetben töltheti el, ne keressen tovább: a Lamotte Villa minden igényt kielégít, vagy használja számtalan üzleti célra.

Leányfalu
ID
150905036
Irányár:
380 millió
Méret:
693 m2 + 4 738 m2 telek
Szobák száma:
10 + 1
Szerkezet:
Tégla
Típus:
Téglalakás
Villany:
Bevezetve (230 Volt)
Víz:
Van, saját vízórával
Gáz:
Vezetékes gáz
Csatorna:
Közműhálózatba bekötve
Akadálymentesítés:
Nem akadálymentesített
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Parkolás:
Garázsban
Kilátás:
Természetre néző
Komfort:
Dupla komfort
Építés éve:
1939

Helyiségek
Helyiség Méret (m2)
Előtér 28.4
Kazánház 18.8
Szauna 8.9
WC 1.4
Zuhanyzófülke 2.8
Közlekedő 10.6
Raktár 12.1
Raktár 17.3
Raktár 2.4
Lépcsőház 3.8
Úszómedence 127.9
Szoba 38.4
Bár 35.7
Előszoba 41.3
Előtér 19.1
Közlekedő 9.1
Konyha 13.8
WC 1.1
Közlekedő 4
WC 1.7
Kamra, Éléskamra, Spájz 2.9
Lépcsőház 4
Garázs 40.2
Terasz 7.3
Raktár 5.4
Raktár 2
Előtér 9.4
Fürdőszoba 4.3
Szoba 13.2
Lépcsőház 8.7
Előtér 3.4
Előtér 10.3
Szoba 19.1
Közlekedő 2.2
Fürdőszoba 4.6
Szoba 13.4
Fürdőszoba 3.8
Előtér 3.4
Hall 18.9
Szoba 12.4
Közlekedő 4.5
Fürdőszoba 4.8
Előtér 2.2
Kamra, Éléskamra, Spájz 1.9
Szoba 28.3
Közlekedő 8.4
Fürdőszoba 10.2
Lépcsőház 8.7
Előtér 4.3
Szoba 63.1
Szoba 17.1
Fürdőszoba 9.6
Gardrób 7.5
Gardrób 5.7
Szoba 10.9


15 200 000 Ft
7 8 9 ÷
4 5 6 X
1 2 -
C 0 . +
=

FONTOS:

TOP3 Ingatlan illeték kalkulátora és leírása kizárólag tájékoztató adatokat tartalmaz - hiszen nem ismerjük az ingatlant és az Ön személyes körülményeit -, segítséget nyújthat az előzetesen az illeték költségre vonatkozó kalkulációkban, de nem használható fel hivatkozásként, ebből kifolyólag a TOP HÁROM Operátor Kft. minden jellegű felelősségtől elvonatkoztatja magát.

Amennyiben további kérdése van Ingatlan-tanácsadó Kollégáink felkészülten állnak rendelkezésükre.

Az ingatlanra vonatkozó előzetesen kalkulált illeték(az Önre vonatkozó esetleges előzetes kedvezmények nélkül):

Tudta, hogy akár az alábbi kedvezményeket is igénybe veheti?

Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

Igen lehetséges, hogy mentes az illeték alól, ha:

Magánszemélyként vásárol ingatlant vagy éppen cserél, és a korábbi ingatlantulajdonának eladásával nem lépi túl a 12 hónapot a vásárláshoz képest – azaz maximum 1 éven belül adja el -, és megszerzett ingatlan értéke kisebb vagy egyenlő, mint az eladott ingatlané.

A törvény illetékmentességet biztosít a lakóház építésére alkalmas telektulajdon vásárlása esetére is, ha az adásvételi szerződés földhivatalba történő benyújtásától számított 4 éven belül a telekre lakóházat építünk. Ennek a mentességnek a törvényi feltételei igen szigorúak, a legkisebb hiba is elég ahhoz, hogy illetéket kelljen fizetnünk.
Azt azért ne felejtsük el, hogy csak az építkezés mentes az illeték alól, azonban ehhez szükséges telek megvásárlása után 10 %-os vagyonszerzési illeték fizetendő

Bizony a fiataloknak jár kedvezmény:

Amennyiben Ön olyan fiatal aki még nem töltötte be a 35. életévét az ingatlan megvásárlásakor (pontosan az illetékkötelezettség keletkezésekor) akkor az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként megállapításra kerülő illetéknek csak a felét kell kifizetniük, abban az esetben, ha a kiválasztott – majd megvásárolt – ingatlan egész forgalmi értéke nem haladja meg a 15.000.000 forintot.
(pl.: 15.000.000Ft vételár esetén 600.000Ft helyett 300.000Ft illeték szabhatnak ki.)

Egyéb fizetési könnyítési kedvezményben részesülhet:

Szerencsére az illetéktörvény nem csupán a vagyonszerzés illeték kedvezményéről rendelkezik, hanem az első lakásukat vásárlók illetékre vonatkozó részletfizetési lehetőségéről is.
Az első lakástulajdont szerzők, amennyiben kérik, akkor az illetékre 12 havi pótlékmentes részletfizetési kedvezményre jogosultak.

Ez életkortól és a lakás értékétől függetlenül megillet mindenkit, amikor első lakását megszerzi.

Érdemes tudni még:

A részletfizetés és az illetékkedvezmény akár együtt, külön-külön is igénybe vehető.
Abban az esetben, ha késedelmesen fizeti a részleteket, akkor a még fennálló tartozást a késedelmi pótlékkal növelve egy összegben kell rendeznie.

Az illetékkedvezményeket optimális esetben a adásvételi szerződésben, vagy a Földhivatalhoz benyújtandó, az adóhivatali B400-as (Adatlap ingatlan vagyonszerzés esetén a vagyont szerző adatainak, illetékmentességének, kedvezményének… bejelentéséhez) adatlapon kerül rögzítésre. Máskülönben ilyen nyilatkozatot legkésőbb a NAV által küldött fizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig, vagyis a kézbesítéstől számított 15 napon belül tehet a vásárló a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz címzett beadványban.