3D LÁTVÁNY
Irányár:
34.9 millió Ft
Alapterület:
40 m2
Szobák:
1
ID:
150705693

Paczok Renáta

vezető mentor

+36 70 423-0473

info@topharom.hu

" Ahol Az Otthon Több Mint egy Lakás"

" Ahol Az Otthon Több Mint egy Lakás"

 

Fedezze fel ezt a Zugló szívében található, exkluzív, felújított, 38 nm-es (valóságban 40 nm) téglaépítésű lakást. A lakás egy jó állapotban lévő, 15 lakásos társasház magasföldszintjén helyezkedik el, kiváló közlekedési lehetőségekkel büszkélkedhet. Azonnal költözhető állapot és modern felszereltség jellemzi, amelyek együtt garantálják az új tulajdonos kényelmét és elégedettségét.

 

Az ingatlan Zugló kedvelt részén található, ami kiváló választás azok számára, akik a városi élet dinamizmusát és a zöldövezeti nyugalmat is élvezni szeretnék. A társasház, amelyben a lakás található, téglaépítésű és rendkívül jó állapotban van, így a lakóközösség is rendkívül pozitív. A ház egy közös, jól karbantartott kis kerttel is rendelkezik, ahol a lakók kikapcsolódhatnak és élvezhetik a szabadidőt.

 

Méret és Elrendezés: Az ingatlan 38 nm-es alapterülettel rendelkezik a tulajdoni lap szerint, valóságban azonban 40 nm. Egy tágas szobával, jól felszerelt konyhával, és kényelmes fürdőszobával büszkélkedhet.

Fűtés és Hűtés: A lakásban villany kandalló biztosítja a meleget, míg a klíma berendezés a hűvös, friss levegőért felelős, így télen és nyáron is ideális a hőmérséklet.

Nyílászárók és Felszereltség: A műanyag, bukó-nyíló ablakok redőnnyel vannak felszerelve, biztosítva a nyugalmat és a biztonságot. A szoba parkettázott, a többi helyiség pedig járólappal burkolt, amely könnyen tisztán tartható és esztétikus.

 

Kiegészítők: A lakáshoz tartozik egy 6 nm-es pince is, ami tökéletes tárolási lehetőséget nyújt.

 

Környék és közlekedés

Zugló az egyik legkeresettebb kerület Budapesten, kiváló közlekedési lehetőségekkel. A lakás közelében több busz- és villamosmegálló is található, így Budapest bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető.

A környék dinamikus, számos bevásárlási, szórakozási és oktatási lehetőséggel, ugyanakkor csendes és zöldövezeti jellegű, így ideális választás lehet családoknak, fiatal szakembereknek és idősebb korosztálynak egyaránt.

 

Ajánljuk:

Ezt a zuglói lakást azoknak ajánljuk, akik egy kényelmes, modern otthont keresnek Budapest egyik legkedveltebb kerületében. Ideális választás lehet első lakásnak fiatal pároknak vagy  befektetésnek is.

Budapest, XIV. kerület Zugló
ID
150705693
Irányár:
34.9 millió
Méret:
40 m2
Szobák száma:
1
Szint:
Földszint
Szintek száma:
4
Szerkezet:
Tégla
Típus:
Téglalakás
Közös költség:
9 200 Ft / hó
Rezsi:
~20 000 Ft / hó
Villany:
Bevezetve (230 Volt)
Víz:
Van, saját vízórával
Gáz:
Vezetékes gáz
Csatorna:
Közműhálózatba bekötve
Akadálymentesítés:
Nem akadálymentesített
Állapot:
Fűtés:
Villanyfűtés
Parkolás:
Utcán fizetős
Kilátás:
Utcára
Komfort:
Összkomfort
Internetkapcsolat:
ADSL / ADSL2
Bútorozottság:
Bútorozatlan
Klíma:
Saját split klíma
Tájolás:
Délnyugat
Építés éve:
1933

Helyiségek
Helyiség Méret (m2)
Szoba 30.6
Előszoba 2.09
Fürdőszoba + WC 3.5
Konyha 4.08


1 396 000 Ft
7 8 9 ÷
4 5 6 X
1 2 -
C 0 . +
=

FONTOS:

TOP3 Ingatlan illeték kalkulátora és leírása kizárólag tájékoztató adatokat tartalmaz - hiszen nem ismerjük az ingatlant és az Ön személyes körülményeit -, segítséget nyújthat az előzetesen az illeték költségre vonatkozó kalkulációkban, de nem használható fel hivatkozásként, ebből kifolyólag a TOP HÁROM Operátor Kft. minden jellegű felelősségtől elvonatkoztatja magát.

Amennyiben további kérdése van Ingatlan-tanácsadó Kollégáink felkészülten állnak rendelkezésükre.

Az ingatlanra vonatkozó előzetesen kalkulált illeték(az Önre vonatkozó esetleges előzetes kedvezmények nélkül):

Tudta, hogy akár az alábbi kedvezményeket is igénybe veheti?

Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

Igen lehetséges, hogy mentes az illeték alól, ha:

Magánszemélyként vásárol ingatlant vagy éppen cserél, és a korábbi ingatlantulajdonának eladásával nem lépi túl a 12 hónapot a vásárláshoz képest – azaz maximum 1 éven belül adja el -, és megszerzett ingatlan értéke kisebb vagy egyenlő, mint az eladott ingatlané.

A törvény illetékmentességet biztosít a lakóház építésére alkalmas telektulajdon vásárlása esetére is, ha az adásvételi szerződés földhivatalba történő benyújtásától számított 4 éven belül a telekre lakóházat építünk. Ennek a mentességnek a törvényi feltételei igen szigorúak, a legkisebb hiba is elég ahhoz, hogy illetéket kelljen fizetnünk.
Azt azért ne felejtsük el, hogy csak az építkezés mentes az illeték alól, azonban ehhez szükséges telek megvásárlása után 10 %-os vagyonszerzési illeték fizetendő

Bizony a fiataloknak jár kedvezmény:

Amennyiben Ön olyan fiatal aki még nem töltötte be a 35. életévét az ingatlan megvásárlásakor (pontosan az illetékkötelezettség keletkezésekor) akkor az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként megállapításra kerülő illetéknek csak a felét kell kifizetniük, abban az esetben, ha a kiválasztott – majd megvásárolt – ingatlan egész forgalmi értéke nem haladja meg a 15.000.000 forintot.
(pl.: 15.000.000Ft vételár esetén 600.000Ft helyett 300.000Ft illeték szabhatnak ki.)

Egyéb fizetési könnyítési kedvezményben részesülhet:

Szerencsére az illetéktörvény nem csupán a vagyonszerzés illeték kedvezményéről rendelkezik, hanem az első lakásukat vásárlók illetékre vonatkozó részletfizetési lehetőségéről is.
Az első lakástulajdont szerzők, amennyiben kérik, akkor az illetékre 12 havi pótlékmentes részletfizetési kedvezményre jogosultak.

Ez életkortól és a lakás értékétől függetlenül megillet mindenkit, amikor első lakását megszerzi.

Érdemes tudni még:

A részletfizetés és az illetékkedvezmény akár együtt, külön-külön is igénybe vehető.
Abban az esetben, ha késedelmesen fizeti a részleteket, akkor a még fennálló tartozást a késedelmi pótlékkal növelve egy összegben kell rendeznie.

Az illetékkedvezményeket optimális esetben a adásvételi szerződésben, vagy a Földhivatalhoz benyújtandó, az adóhivatali B400-as (Adatlap ingatlan vagyonszerzés esetén a vagyont szerző adatainak, illetékmentességének, kedvezményének… bejelentéséhez) adatlapon kerül rögzítésre. Máskülönben ilyen nyilatkozatot legkésőbb a NAV által küldött fizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig, vagyis a kézbesítéstől számított 15 napon belül tehet a vásárló a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz címzett beadványban.